Βήματα προόδου με Λάριν – Τι ισχύει για Κεντζόρια!

Από skgsports.gr: Το «SKGsports» έχει όλες τις λεπτομέρειες για τις δύο ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: skgsports.gr
Βήματα προόδου με Λάριν – Τι ισχύει για Κεντζόρια!

Καταρχήν, οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί για μεταγραφές από το «ασπρόμαυρο» επιτελείο, ούτε έχει ανάψει το «πράσινο φως» από τον Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις που απασχολούν. Τα ονόματα των Κάιλ Λάριν και Τόμας Κεντζόρια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όντως είναι τα δύο που ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή ως βασική προτεραιότητα και συζητά μαζί τους.

Είναι λογικό το παιχνίδι της Κυριακής (22/1) στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό να δώσει τον τόνο για το πως θα κινηθούν οι «ασπρόμαυροι» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αν ο «Δικέφαλος» νικήσει στη Λεωφόρο και μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 6 βαθμούς, τότε θα είναι μια άλλη συζήτηση σ' ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί και η διαφορά πάει στους 12 βαθμούς, τότε δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να σκεφτεί το τώρα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει πολύ περισσότερο το μέλλον, να μην επιμείνει να πάρει ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να παίξουν και να βοηθήσουν τον επόμενο μήνα, αλλά να προχωρήσει το πλάνο του κοιτάζοντας την επόμενη χρονιά.

Επαναπροσέγγιση με την πλευρά Λάριν


Ας ξεκινήσουμε από την περίπτωση του Κάιλ Λάριν. Ευθύς εξαρχής στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, στην οποία πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι ο χρόνος στην περίπτωσή του μπορεί να κυλήσει υπέρ τους.

Από την πλευρά του Καναδού επιθετικού έχει γίνει μια επαναπροσέγγιση με χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις και θα πρέπει να περιμένουμε. Πάντως, όσοι έλεγαν ότι ο παίκτης έχει κλείσει στην Κάντιθ, αποδεδειγμένα έκαναν λάθος.

Οι ιδιαιτερότητες της υπόθεσης Κεντζόρια


Τώρα σε ότι αφορά την περίπτωση του Τόμας Κεντζόρια, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει κλείσει ο Πολωνός μπακ, όπως γράφεται σε ορισμένα ελληνικά Μέσα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει τίποτα στην συγκεκριμένη μεταγραφή, αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη της Ντιναμό Κιέβου. Υπάρχουν λεπτές κόκκινες γραμμές, που στη Μικράς Ασίας ούτε καν σκέφτονται να τις ξεπεράσουν.

Ο Πολωνός μπορεί αν θέλει να μείνει ελεύθερος, βάσει της νομοθεσίας που υφίσταται από πέρσι λόγω της ρωσικής εισβολής για ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ουκρανία, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επιδιώξει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνε με το σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί αν ένας ιδιοκτήτης, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, που διαμένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα στη Ρωσία, πάρει έναν ποδοσφαιριστή από την ομάδα-σύμβολο της Ουκρανίας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ομάδας.
Επίσης, όλοι αντιλαμβάνονται ότι θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση ο μπαμπάς Λουτσέσκου, στον οποίο λογικά θα πέσουν τα βέλη για μια τέτοια κίνηση.

Αν υπάρξει συμφωνία ΠΑΟΚ-Ντιναμό και αποφασιστεί, μετά το ματς της Κυριακής, ότι πρέπει να παρθεί παίκτης για το δεξιό άκρο της άμυνας, τότε θα προχωρήσει το θέμα του Πολωνού διεθνή μπακ.

Διαβάστε ακόμη...