Αισιοδοξία για Ντόουγκλας, αλλά…

Απο paok24.com: Τι ισχύει για τους τραυματίες με φόντο το επόμενο ντέρμπι
Πηγή: paok24.com
Αισιοδοξία για Ντόουγκλας, αλλά…

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τώρα, η προσοχή όλων στρέφεται στην Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει τους "πράσινους" στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (19:30) κι ουσιαστικά, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο.

Με το παιχνίδι της Λεωφόρου να μπαίνει σε πρώτο πλάνο, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και το ευχάριστο είναι πως σε πρώτη φάση, στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στον αντίποδα, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος κάποιος από τους υπόλοιπους 7 παίκτες που παραμένουν στα... pits. Οι Λύρατζης και Τσαούσης είναι δεδομένα εκτός, όπως κι ο Καντουρί, ο Φιλίπε Σοάρες συνεχίζει το ατομικό του, ο Κούρτιτς ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, ενώ εκτός παραμένουν και οι Μουργκ και Κουαλιάτα.

Σε κάθε περίπτωση, με την προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος να ξεκινάει, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με φόντο το επόμενο ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...