Τόμας: «Χαρούμενος για το γκολ, δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα»

Από sdna.gr: Στη σημασία του γκολ που σημείωσε, τις οδηγίες του Λουτσέσκου και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο στάθηκε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας.
Πηγή: sdna.gr
Τόμας: «Χαρούμενος για το γκολ, δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι και το κατά πόσο το χάρηκε: «Φυσικά. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε καλά, που κερδίσαμε μπροστά στον κόσμο μας. Ζούμε για τέτοια παιχνίδια, για ντέρμπι. Πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα δεν κρίθηκε κάτι. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο και τι τους είπε ο Λουτσέσκου: «Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μας είπε ξέρω τι ποιότητα έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να το δείξουμε, να σκοράρουμε. Πιέσαμε περισσότερο, είχαμε ενέργεια. Βάλαμε δύο γκολ και κερδίσαμε».

Για το γεγονός πως είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο κύπελλο: «Είναι σημαντικό γκολ για την αυτοπεποίθησή μου, για την ομάδα. Εγώ θέλω να σκοράρω, γι' αυτό είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος όταν τα γκολ μου βοηθάνε την ομάδα να κερδίζει. Είμαι εδώ για να βοηθάω όπου χρειάζεται. Σημασία έχει όμως μόνο να κερδίζει η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...