Επική ανατροπή με "10" στη Μυτιλήνη! (2015)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 14/1/2015, ο ΠΑΟΚ συγκλόνισε στη Μυτιλήνη, παίζοντας με 10 παίκτες και με την εχθρική διαιτησία του τραγικού Μήτσιου απέναντί του, κέρδισε με ανατροπή την Καλλονή με 1-2, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League της περιόδου 2014-2015 ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Επική ανατροπή με "10" στη Μυτιλήνη! (2015)

Ένα απίστευτο ταξίδι πραγματοποίησαν 47 οπαδοί του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθούν στην Μυτιλήνη και να στηρίξουν την ομάδα τους στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚτσήδες από την Καβάλα, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, αλλά και άλλες περιοχές της Θράκης ξεκίνησαν οδικώς, πέρασαν τα σύνορα, διέσχισαν τα παράλια της Τουρκίας και από το Αϊβαλί πέρασαν απέναντι στη Μυτιλήνη.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης παρέταξε στο αρχικό σχήμα στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Κωνσταντινίδη, Κατσικά, Βίτορ, Ρατς στην άμυνα, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Σαλπιγγίδη στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Περέιρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Αθανασιάδη... Ένα 4-4-1-1 μετά από αρκετό καιρό, απέναντι στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...