Λυκογιάννης: «Τα παιδιά κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη - Ενίσχυση εάν…»

Από sdna.gr: Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στη πιθανή ενίσχυση του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια αλλά και την πορεία της ομάδας έως τώρα μετά και την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα (97-60).
Πηγή: sdna.gr
Λυκογιάννης: «Τα παιδιά κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη - Ενίσχυση εάν…»

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Επιστρέφοντας από το Βίλνιους είχαμε θέματα με τραυματισμούς και απουσίες. Δεν πήγαν καλά οι προπονήσεις της εβδομάδας , είχαμε μια ανησυχία για το πώς θα παρουσιαστούμε. Ευτυχώς κερδίσαμε εύκολα και διαχειριστήκαμε τα θέματά μας. Πήραν ρυθμό και οι τραυματίες και προχωράμε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ρίτας.

Κάναμε μια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα έχει ανεβάσει κάπως τον πήχη και τα παιδιά το έχουν καταφέρει αυτό. Υπήρχε μια παγίδα σε αυτό το ματς. Σήμερα όλοι έπαιξαν καλά, ήταν πολύ συγκεντρωμένος ο Ράιλι σε επίθεση και άμυνα. Έπρεπε να πάρουν λεπτά και ρυθμό οι Ρένφρο και Καμπερίδης γιατί είχαν μείνει πίσω. Το θέμα είναι οι σταθερές μας να είναι σε υψηλό ρυθμό και σε καλή κατάσταση. Πρέπει να διαχειριστούμε το ενεργειακό κομμάτι».

Για πιθανή ενίσχυση της ομάδας: «Η προσθήκη μας έχει να κάνει μόνο με πιθανή πρόκριση στην Ευρώπη. Και πιθανή προσθήκη θα δυσκολευτούμε πάλι να κάνουμε. Βγαίνουμε στην αγορά με ένα μικρό χρηματικό ποσό για μια θέση (σ.σ. σέντερ) που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο. Ψάχνουμε ένα παίκτη σε συμπληρωματικό ρόλο, ένα αθλητικό παιδί που θα μας δώσει ταχύτητα και ριμπάουντ. Αν περάσουμε στους 16 θα πρέπει να πάρουμε σίγουρα έναν παίκτη. Είναι προς σκέψη και συζήτηση η πιθανή ενίσχυσή μας συγκριτικά με τον θεσμό του Κυπέλλου. Έχουμε καλό κλίμα και καλή χημεία και δε θέλουμε να το χαλάσουμε αυτό».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν είμαστε στους «16» στο BCL πάμε για έναν παίκτη, διαφορετικά θα το δούμε. Θα συνδράμει οικονομικά ένας ακόμα άνθρωπος μαζί με τον πρόεδρο».

Διαβάστε ακόμη...