Ντόμινικ Κοτάρσκι: Πείθει ολοένα και περισσότερο

Από paok24.com: Ο άγνωστος Χ που κέρδισε τους πάντες
Πηγή: paok24.com
Ντόμινικ Κοτάρσκι: Πείθει ολοένα και περισσότερο

Μια από τις μεγαλύτερες συζητήσεις του καλοκαιριού που αφορούσε τις μεταγραφές ήταν αυτή του τερματοφύλακα. Ο Ζοσέ Μπότο επέλεξε τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, και η πρώτη κουβέντα όλων ήταν μια και μοναδική. «Ωραία. Είναι καλός, έχει μέλλον, αλλά στην πρώτη στραβή, στην Τούμπα που «καίει» τι θα κάνει; θα αντέξει;».

Η θητεία του Κοτάρσκι κάτω από την εστία του ΠΑOΚ ξεκίνησε με τον Κροάτη να δέχεται γκολ στο 45ο δευτερόλεπτο. Χειρότερα, δεν γινόταν, και ίσως να μη γίνει ποτέ για τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε ντεμπούτο του. Τα παιχνίδια με τη Λέφσκι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ο Κοτάρσκι ήταν από τους πρώτους που τα άφησε πίσω του.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή του, αν και σύντομη, ο Κοτάρσκι κατάφερε να βγάλει το μεγάλο ερωτηματικό που υπήρχε για εκείνον όταν όλοι έμαθαν το όνομά του, και να βάλει δίπλα ένα θαυμαστικό. Από την απόκρουση πέναλτι στην αναμέτρηση με τον Άρη μέχρι την απίθανη επέμβαση που είχε στο ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα, ο Κοτάρσκι δείχνει όλα όσα έβλεπαν σε εκείνον εκείνοι που τον επέλεξαν.

Ο Κροάτης αποτελεί ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ, αποτελεί την αρχή της 11άδας όχι μόνο λόγω θέσης. Έχει παίξει κομβικό ρόλο, με την σταθερότητά του, στην ανοδική πορεία του καταγράφει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, και δείχνει όχι μόνο διατεθειμένος αλλά και ικανός να δώσει συνέχεια σε αυτή.

Διαβάστε ακόμη...