ΠΑΟΚ: Η προοπτική ενίσχυσης στη ρακέτα

Από paok24.com: Η ατάκα Λυκογιάννη πριν τη Μάλαγα και το θέμα που υπάρχει
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Η προοπτική ενίσχυσης στη ρακέτα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον πρώτο του στόχο στην Ευρώπη, να περάσει δηλαδή στην ενδιάμεση φάση του BCL, εκεί που θα έχει ξανά, πολύ απαιτητική αποστολή κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους και μάλιστα, με μειονέκτημα έδρας.

Στην αναμέτρηση με τη Ντιζόν, προέκυψε ο τραυματισμός του Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Βασίλης Χρηστίδης έχει ένα θέμα στη μέση και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, είναι πλέον στην Καρδίτσα.

Το κενό στη ρακέτα, υπήρχε έτσι κι αλλιώς, τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερο και στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κρύψει ότι θέλουν να πάρουν για εκεί.

«Σε περίπτωση που συνεχίσουμε την παρουσία μας στο Basketball Champions League, τότε ίσως υπάρξουν σκέψεις και συζητήσεις για κάποια μεταγραφική ενίσχυση, μέχρι τότε, δεν συζητάμε τίποτα τέτοιο» είχε πει πριν το παιχνίδι με τη Μάλαγα ο Άρης Λυκογιάννης.

Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρίτας Βίλνιους, το πιθανότερο είναι να γίνει κίνηση, πάντα στο δικό του οικονομικό πλαίσιο και χωρίς υπερβολές. Ίσως η ανάγκη να φέρει μία κίνηση και πιο γρήγορα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να προκύψει εξέλιξη με φόντο το Top 16 του BCL, εφόσον φυσικά έρθει η πρόκριση επί των Λιθουανών.

Διαβάστε ακόμη...