Η συνάντηση με Γαλατσόπουλο, μια υποψηφιότητα κι ένα… βιβλίο

Απο forzaonline.gr: Πάνε μερικοί μήνες από τότε που ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ορμώμενος από μια «κίνηση διαδοχής» του στον ΕΣΑΚΕ είχε πει ενώπιον μελών του δ. σ. πως «δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες καθώς πρόθεση μου είναι με το τέλος της θητείας μου να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα». Αυτό μετέφερε πρόσφατα και στον Μπάνε Πρέλεβιτς σε μια επαφή που είχαν με αφορμή την απόφαση του Μπάνε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2023.
Πηγή: forzaonline.gr
Η συνάντηση με Γαλατσόπουλο, μια υποψηφιότητα κι ένα… βιβλίο

Ο Μπάνε μίλησε με όλες τις ομάδες και ενημέρωσε για τις προθέσεις του. Έχει συντάξει και μια λίστα με προτεραιότητες που κατά τη γνώμη του πρέπει να απασχολήσουν την νέα διοίκηση. Έχει συγκεκριμένο πλάνο και όραμα για το πώς θα έπρεπε να πορευτεί στο μέλλον η επαγγελματική λίγκα. Πράγματα τα οποία θα δημοσιοποιήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ όμως αργούν ακόμη. Μέχρι τότε ο Πρέλεβιτς θα ασχολείται με την έκδοση του βιβλίου του! Πληροφορίες μας αναφέρουν πώς είναι ήδη έτοιμο και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από τον οίκο που θα αναλάβει την έκδοση.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε πει: «Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αναλύσω τα μαθήματα που πήρα μέσα από τις εμπειρίες μου στον αθλητισμό. Δεν μένω μόνο στα γεγονότα». Το βιβλίο θα έχει αρκετό ΠΑΟΚ, όμως θα ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια στην Σερβία, την επαφή του με το μπάσκετ, τον Ερυθρό Αστέρα κλπ.

Διαβάστε ακόμη...