Φιλίπε Σοάρες: Η κρίσιμη αλλαγή και το μεγάλο κέρδος

Από paok24.com: Ήρθε στην Ελλάδα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη πέρυσι κι από την πρώτη στιγμή, χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσαρμοστεί και να αφομοιώσει τα αγωνιστικά "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Φιλίπε Σοάρες: Η κρίσιμη αλλαγή και το μεγάλο κέρδος

Ο Φιλίπε Σοάρες είχε πολλές συζητήσεις και τετ α τετ με τον Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να θέλει να του εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Είπαν πολλά, ανέλυσαν ακόμη περισσότερα και τελικά, βρήκαν τον τρόπο να... γυρίσουν τον διακόπτη.

Δεδομένου ότι καλύπτει μία ιδιαίτερη θέση με απαιτήσεις, ο Πορτογάλος αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, δουλεύοντας -ωστόσο- σκληρά. Προσπάθησε να βγάλει στο γήπεδο αυτά που του ζητούσε όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής του μέσα από πολλές συζητήσεις, έδειξε διάθεση για βελτίωση και σκληρή δουλειά και τελικά, κατάφερε να δείξει τα θετικά του στοιχεία. Αυτά που έκαναν τον Ζοσέ Μπότο να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, ποντάροντας πολλά σε αυτόν.

Ο Φιλίπε Σοάρες, που συνεχώς ανεβαίνει, είναι από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει με πολύ καλά λόγια γι' αυτόν σε κάθε ευκαιρία, θέλοντας να εξηγήσει όσα προηγήθηκαν, μέχρι τώρα.

"Δε σας κρύβω ότι τους προηγούμενους δέκα μήνες, είχαμε τις τριβές μας. Από μία στιγμή και μετά όμως, γύρισε ο διακόπτης και τώρα είναι ένας τελείως διαφορετικός ποδοσφαιριστής", ανέφερε πριν από μερικές μέρες ο Ρουμάνος τεχνικός, που "κερδίζει" έναν ακόμη παίκτη με φόντο τη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...