Θεαματική αύξηση γκολ και σκόρερ

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο και πλέον βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις του από την Πέμπτη (8/12), μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος.
Πηγή: paok24.com
Θεαματική αύξηση γκολ και σκόρερ

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρουσιάζει άκρως βελτιωμένο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα από τις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο του Κατάρ.

Πιο εύκολη ανάγνωση του παραπάνω, αποτελεί η θεαματική αύξηση των γκολ που πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και των διαφορετικών σκόρερ που βρίσκουν δίχτυα. Μέχρι και την ήττα με την ΑΕΚ, στις 30/10/22, οι ασπρόμαυροι μετρούσαν 12 γκολ στους επίσημους αγώνες τους, για πρωτάθλημα και προκριματικά Europa Conference League, με πέντε διαφορετικούς σκορ, τους Ντάντας, Μπράντον, Νάρεϊ, Κούρτιτς και Ολιβέιρα.

Έκτοτε, σε τρία μόλις παιχνίδια πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο, οι σκόρερ του ΠΑΟΚ διπλασιάστηκαν, με τους Ίνγκασον, Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες και Ζίβκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Ακολούθησαν τα φιλικά στην Κύπρο, όπου ο Δικέφαλος έκανε το εντυπωσιακό, σκοράροντας 11 γκολ σε τρία παιχνίδια (δηλαδή όσα είχε βάλει από τα τέλη Ιουλίου με την Λέφσκι, μέχρι την τελευταία μέρα του Οκτώβρη με την ΑΕΚ), έχοντας παράλληλα 8 (!) διαφορετικούς σκόρερ. Ως νέοι, οι Μπίσεσβαρ και Κωνσταντέλιας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που σκόραρε 4 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια της ομάδας, όλα από την στιγμή που γύρισε σε ρόλο 6-8, με μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα.

Τα παραπάνω δείχνουν -χωρίς να έχει πετύχει κάποιον σπουδαίο στόχο ο ΠΑΟΚ- ότι οι ποδοσφαιριστές πλέον έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται καλύτερα τα "θέλω" του προπονητή, αλλά και τα χαρακτηριστικά των συμπαικτών τους, βγάζοντας χημεία εντός των τεσσάρων γραμμών. Το που θα καταλήξει όλο αυτό, θα φανεί στην πορεία της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...