«Ο Σάντος κάνει κουμάντο, έχω ποντάρει σε τελικό Πορτογαλία – Βραζιλία»!

Από skgsports.gr: Ο Αντρέ Βιεϊρίνια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ και μίλησε για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία, σχολίασε το θέμα με τον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε στην εκπληκτική νέα φουρνιά που διαθέτουν οι Πορτογάλοι, αποκάλυψε τι είχε πει σε Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Λύρατζη για τον Γκονσάλο Ράμος και αποθέωσε τον αειθαλή Πέπε.
Πηγή: skgsports.gr
«Ο Σάντος κάνει κουμάντο, έχω ποντάρει σε τελικό Πορτογαλία – Βραζιλία»!

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας προπονητής που του αρέσει να κερδίζει, αλλά πάνω από όλα μισεί να χάνει. Όταν πήγα το 2008 στον ΠΑΟΚ και τον πρωτό συνάντησα, μας έλεγε πως θέλει να κερδίζουμε τα παιγνίδια με 2, 3 και 4 γκολ, αλλά προτιμά να κερδίσουμε τέσσερα ματς με ένα γκολ από το να βάλουμε 4 γκολ σε ένα ματς και να μην σκοράρουμε στα υπόλοιπα. Για την προπονητική του αξία, μιλάει η διαδρομή του», είπε όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως οι ομάδες του Σάντος δεν μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες νίκες.

Όσο για τα όσα προηγήθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε: «Κανένας δεν το περίμενε αυτό με τον Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο είναι Ρονάλντο, έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην Εθνική, αλλά ήταν φυσιολογικό ο Σάντος να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Θέλει να δείξει ότι αυτός είναι ο προπονητής, αυτός κάνει το κουμάντο».

Για τον Γκονσάλο Ράμος που έκανε χατ – τρικ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε: «Είχα μιλήσει με τους Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Λύρατζη, που τον αντιμετώπισαν με την U21 της Ελλάδας και τους έκανα πλάκα ότι αν χάσουν με κάτω από 3-0 θα είναι σα νίκη. Τελικά η Πορτογαλία νίκησε με 4-0, έπαιζε και ο Ντάντας μαζί του. Είναι ποιοτικός, ταλαντούχος παίκτης οπότε δεν μου κάνει έκπληξη, αλλά δεν είναι μόνο ο Γκονσάλο Ράμος, είναι και ο Ζοάο Φέλιξ, αυτή η γενιά της Πορτογαλίας έχει κάνει φανταστική δουλειά».

Παράλληλα ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε και στις ομάδες που θεωρεί φαβορί για να βρεθούν στον τελικό, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι θα δούμε αντάμωμα Πορτογαλίας-Βραζιλίας.

«Έχουν αλλάξει πολλά από το 2016 που κατακτήσαμε το Euro, αλλά με την ποιότητα που έχει αυτή η γενιά, μπορούμε να περιμένουμε τέτοια αποτελέσματα, δεν μου κάνει έκπληξη. Το 6-1 δεν είναι φυσιολογικό αποτέλεσμα για Μουντιάλ, αλλά αυτή είναι η ποιότητα της ομάδας του Σάντος. Γνωρίζω την ποιότητα των παικτών, αυτή η νέα φουρνιά παικτών είναι επιθετικοί παίκτες με πολύ τεχνική. Σε νεαρή ηλικία παίζουν σε υψηλό επίπεδο, σε κορυφαίες ομάδες. Γνωρίζοντας τον Κριστιάνο, τον Πέπε και τον μίστερ, δεν μου κάνει έκπληξη ότι είναι ένα γκρουπ ενωμένο. Όλα τα φώτα ήταν πάνω στον Ρονάλντο, αλλά γνωρίζοντας τον Φερνάντο Σάντος, είναι να μην αφήνει τίποτα να τους πειράξει», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ από την αρχή είχα ποντάρει στο ζευγάρι Πορτογαλίας-Βραζιλίας για τον τελικό. Η Αργεντινή μετά τα πρώτα παιχνίδια έχει βελτιωθεί αρκετά, η Αγγλία για εμένα είναι επίσης ένα από τα φαβορί με το ποδόσφαιρο που παίζει, εγώ πλην της Πορτογαλίας ποντάρω σε Βραζιλία και Αγγλία».

Τέλος για τον καλό του φίλο τον αειθαλή Πέπε τόνισε: «Υπάρχει ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ντάνι Άλβες που στα 40 παίζει στην Εθνική Βραζιλίας, πολλές φορές η ηλικία είναι ένα νούμερο, ο Πέπε φέτος πρέπει να έχει παίξει το 80% των παιχνιδιών της Πόρτο, είναι 40 χρονών και είναι στην κατάσταση που είναι σε αυτό το Μουντιάλ, εγώ γνωρίζοντας τον Πέπε, δεν μου προκαλεί έκπληξη αυτό που κάνει στα 40 του».

Διαβάστε ακόμη...