Η άμυνα του ΠΑΟΚ οδηγεί σε αρνητικά ρεκόρ

Από paok24.com: Ο Δικέφαλος έβαλε 18 τρίποντα χθες στην Καρδίτσα, αλλά δέχτηκε μόλις... ένα
Πηγή: paok24.com
Η άμυνα του ΠΑΟΚ οδηγεί σε αρνητικά ρεκόρ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα πολύ άνετο διπλο χθες στο «Γιάννης Μπουρούσης» αλλά δεν ήταν μόνο τα τρίποντα που έβαλε. Ήταν και αυτά που δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να βάλει.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, ήταν αυτή που κρατούσε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ, από την πέμπτη αγωνιστική της Basket League και μετά την όγδοη το έκανε ακόμα μεγαλύτερο. Όπως αναφέρει σχετικά ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του... «Όσο εύκολο ήταν για τον ΠΑΟΚ mateco το τρίποντο, τόσο δύσκολο ήταν για την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό που είχε 1/23. Το ένα εύστοχο τρίποντο είναι νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού δύο είχε ο Κολοσσός H Hotels επίσης κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco. Θα πρέπει να γυρίσουμε στη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2019-20, σχεδόν τρία χρόνια πίσω, για να βρούμε ανάλογη. Τότε ο Κολοσσός H Hotels είχε επίσης ένα εύστοχο τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Προμηθέα.

Το ισχνό 4,34% με το οποίο εκτέλεσαν οι νεοφώτιστοι από τα 6,75 είναι επίσης νέο αρνητικό ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν το 12,5% που είχε ο Κολοσσός H Hotels απέναντι στον Δικέφαλο. Τέσσερα χρόνια πίσω βρίσκεται η προηγούμενη, ανάλογη ή μικρότερη επίδοση της Basket League και ήταν μηδενική από τον Χολαργό για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2018-19 κόντρα στον Κολοσσό H Hotels (0/12)».

Διαβάστε ακόμη...