Κουλιεράκης: Η αυτοπεποίθηση, η δουλειά και η δικαίωση

Ταξίδεψε με την ανδρική ομάδα στην Ολλανδία και το Apeldoorn, με το… καλημέρα στην προετοιμασία έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία κι όταν έφτασε η δική του στιγμή, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Πηγή: paok24.com
Κουλιεράκης: Η αυτοπεποίθηση, η δουλειά και η δικαίωση

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει τα βλέμματα επάνω τους φέτος, από το ξεκίνημα της σεζόν κι έφτασε κι η στιγμή, για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών.

Ο νεαρός στόπερ, το περασμένο καλοκαίρι άφησε καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία, κάτι που σημείωσε κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου όποτε κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα του. “Τον είδα ότι ήταν σε καλή κατάσταση, είχε καλή εμφάνιση, ένιωθε καλά κι ήθελα να του δώσω ένα 90λεπτο, για να καταλάβει ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς κι ότι δεν ήρθε εδώ απλά για να συμπληρωθεί η προετοιμασία και να πάει στον ΠΑΟΚ Β’. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, η συγκέντρωσή του, η αυτοπεποίθησή του, ότι δε φοβάται κι ότι ζητάει την ευθύνη για να παίξει ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το φιλικό με την Γκρόνινγκεν, όταν ο Κουλιεράκης ήταν ο μοναδικός που έπαιξε σε ολόκληρο το ματς.

Το μήνυμα το πήρε -τελικά- ο νεαρός στόπερ, καθώς μετά τα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, στα οποία ξεκίνησε ο Γιάννης Κάργας, ο Κουλιεράκης πήρε φανέλα βασικού και στάθηκε δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον. Από τότε, μέχρι και τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Έλληνας στόπερ έπαιξε σε 10 αγώνες, φτάνοντας τα 874 αγωνιστικά λεπτά στην Super League.

Η ικανοποίηση κι η Εθνική

“Eίναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας διαχειρίζεται μία κατάσταση. Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι, κάποιοι πιο “γενναίοι”. Μπορούμε να πάρουμε το παράδειγμα του Κουλιεράκη, ο οποίος μπορεί να έχει δύο ενδεκάδες της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι του και να μην αισθανθεί τίποτα!”, είχε αναφέρει γι’αυτόν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ένα δικό του, κακό διώξιμο, έδωσε την ευκαιρία στους Αγρινιώτες να απειλήσουν, ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι έβγαλε αμέσως αντίδραση, κάτι που κράτησε ο προπονητής του.

Χθες το βράδυ, ο Έλληνας στόπερ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος σε επίπεδο ανδρών, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Βαλέτα με αντίπαλο τη Μάλτα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του τον εκτιμούν ιδιαίτερα, τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για τα πνευματικά χαρακτηριστικά του, με τον Κουλιεράκη να συνεχίζει τη δουλειά και να δικαιώνεται…

Διαβάστε ακόμη...