«Κρατάμε τη νίκη, αποκτούμε μέταλλο»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αναπάντεχες δυσκολίες στον αγώνα του κόντρα στον Ιωνικό, αλλά κατάφερε να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
«Κρατάμε τη νίκη, αποκτούμε μέταλλο»

Ο Χρήστος Σαλούστρος στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη και το γεγονός πως πρόκειται για μία νεανική ομάδα χτίζει μέταλλο μέσα από τις επιτυχίες. «Αυτό που κρατάμε είναι ότι πετύχαμε την τέταρτη σερί μας νίκη, για τριάντα λεπτά ήμασταν οι κυρίαρχοι του αγώνα, παρά τη νωθρότητα που δείξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα δεχθήκαμε γρήγορους και εύκολους πόντους. Σίγουρα και οι διακοπές έπαιξαν ρόλο στη γενική εικόνα του αγώνα. Ο Χαντς μας βοήθησε και μας κράτησε στα δύσκολα σημεία. Πλέον κοιτάμε τα απαιτητικά παιχνίδια απέναντι σε Μάλαγα, μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και τον Κολοσσό».

Για το τι κρατάει ανέφερε

«Το μέταλλο των τριών συνεχόμενων νικών και το γεγονός ότι παρά το κακό μας τελευταίο δεκάλεπτο νικήσαμε. Ήταν ανεπίτρεπτο το ότι χάσαμε τόσες βολές, ειδικά στο τέλος. Είναι πολύ κακό το ποσοστό στις βολές και αν κλείσω τα μάτια μου θα σκέφτομαι τις δικές μου χαμένες. Υπήρχαν στιγμές που μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Είμαστε νεανική ομάδα, τα παιδιά έχουν πολλές φιλοδοξίες. Κρατάμε τη νίκη προχωράμε κι επειδή έχουμε μεγάλο ταξίδι μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε.» Συνέχισε εστιάζοντας στην άμυνα τονίζοντας πως «Στέκομαι στο γεγονός ότι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε σαράντα επτά πόντους. Το κλειδί είναι η άμυνα και ο μπούσουλας για να προχωρήσουμε. Χαλαρώσαμε αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο σκληροί με τους εαυτούς μας γιατί πολλά παιδιά έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα. Όλοι παλεύουν για τη νίκη. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε.»

Διαβάστε ακόμη...