Απίστευτο: Επεισόδια, τραμπουκισμοί, τραυματίας αστυνομικός και… ομερτά στα ελληνικά media! (vids)

Από sdna.gr: Ένας τραυματίας αστυνομικός, δακρυγόνα, επεισόδια, καταγγελίες για κατόχους διαρκείας που εκδιώχθηκαν. Όλα αυτά συνέβησαν χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη και καταγράφηκαν από... Αζέρους δημοσιογράφους και τα social media.
Πηγή: sdna.gr
Απίστευτο: Επεισόδια, τραμπουκισμοί, τραυματίας αστυνομικός και… ομερτά στα ελληνικά media! (vids)

Αν θέλει κάποιος να διαπιστώσει γιατί η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιλέγει ποιους «κόβει» και σε ποιους εγκρίνει τις διαπιστεύσεις δεν έχει παρά να δει το αποκλειστικό βίντεο που ανάρτησαν δημοσιογράφοι από... το Αζερμπαϊτζάν. Για τα ελληνικά media που ήταν μέσα στο γήπεδο, πέρα βρέχει καθώς βίντεο από όσα συνέβησαν μέσα δεν υπάρχει πουθενά!

Οι σκηνές εκτυλίσσονται στο πέταλο που κάθισαν οι οργανωμένοι, δεξιά από τα επίσημα. Οι χούλιγκαν προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους αστυνομικούς που επιτηρούν από απόσταση. Πέταξαν φωτοβολίδες, επιχείρησαν να σπάσουν το προστατευτικό και προκάλεσαν ένταση, ενώ μάλιστα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και είναι υπότροπος.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ασφαλώς καταγράφηκαν στις εκθέσεις των παρατηρητών της UEFA, όχι όμως και στα ελληνικά media καθώς όσοι διαπιστεύθηκαν έκαναν λόγο για κάποια μικροεπεισόδια... εκτός γηπέδου! Έτσι παίζεται το παιχνίδι στον ελληνικό αθλητισμό...

Ταυτόχρονα υπήρξαν τρομερές καταγγελίες από ανθρώπους με διαρκείας που εκδιώχθηκαν από τις θέσεις τους στο πέταλο απέναντι από τη Θύρα 7 (θύρες 22-23-24) καθώς εκεί τοποθετήθηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι οργανωμένοι. Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε ορισμένα tweets που κυκλοφορούν στα social media.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, στο πόδι του οποίου καρφώθηκε σιδερόβεργα, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί!

Όλα κύλησαν ομαλά εντός γηπέδου, κατά τα ελληνικά Μέσα που ήταν στο Καραϊσκάκη, μόνο που την «ομερτά» έσπασαν οι δημοσιογράφοι του Αζερμπαϊτζάν οι οποίοι έκαναν το αυτονόητο. Σήκωσαν τα κινητά τους και κατέγραψαν τα επεισόδια.

Οι επιδερμικές αναφορές για επεισόδια στο Καραϊσκάκη έγιναν μόνο για «χρήση χημικών έξω από το γήπεδο». Ενώ υπήρχαν και φωτεινές εξαιρέσεις κυρίως πολιτικών Μέσων που ανέφεραν κανονικά, μεταξύ αυτών το lawandorder που δημοσίευσε και κάποια βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...