Δύσκολος και ανηφορικός ο Οκτώβριος

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με το ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Δύσκολος και ανηφορικός ο Οκτώβριος

Ο Δικέφαλος αν και προηγήθηκε, γνώρισε την ήττα από τους πράσινους με 1-2. Το πρόγραμμα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, μέσα στον Οκτώβρη γίνεται ακόμα δυσκολότερο, καθώς θα κληθούν να δώσουν σε αυτό το μήνα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα την άλλη Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει τη Λιβαδειά για να αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό, ενώ στις 17/10 αντιμετωπίζει στο Γ.Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό.

Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι αυτό κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου, ενώ ο μήνας κλείνει με ένα ακόμα ντέρμπι αυτή τη φορά με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέσσερα παιχνίδια, τα τρία εκτός έδρας και μάλιστα τα δύο εξ αυτών ντέρμπι, σε ένα μήνα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...