«Δεν μίλησα με τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το πλάνο μου»

Από sdna.gr: Δημοσίευμα από την Βραζιλία έριξε... βόμβα περί απόσυρσης του Λέο Μάτος από την ενεργό δράση και ενασχόλησής του με τον ΠΑΟΚ από το πόστο του αθλητικού διευθυντή, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος το διέψευσε.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν μίλησα με τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι το πλάνο μου»

Όπως διαβάσατε δημοσίευμα από την Βραζιλία θέλει τον Λέο Μάτος να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, αποχωρώντας από την ενεργό δράση και την Βάσκο στο τέλος του 2022! Εξ αρχής, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα σενάρια από την Βραζιλία, στρέφοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον και οποιαδήποτε συζήτηση μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην εξίσωση της κουβέντας, μπήκε και ο Λέο Μάτος, ο οποίος δεν έκρυψε το όνειρό του να ασχοληθεί εν καιρώ με το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, κάνοντας ήδη την πρακτική του στην Κ20 της Βάσκο Ντα Γκάμα καθώς εδώ και καιρό παρακολουθεί σεμινάρια ενώ παρά τη δεδομένα άριστη σχέση του με σύσσωμη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε, δεν υφίσταται θέμα και πρόταση από πλευράς τους:

«Προετοιμάζομαι και κάνω μαθήματα στην Ομοσπονδία της Βραζιλίας για τεχνικός διευθυντής και επί της ουσίας κάνω πρακτική με την Κ20 της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Κάθε πρωί πηγαίνω εκεί, ως μέλος της ομάδας και μετά έχω προπόνηση και προετοιμάζομαι κανονικά για τα παιχνίδια μου.

Ίσως παίξω έναν ακόμη χρόνο και μετά πιθανότατα θα δοκιμαστώ σε ένα άλλο πόστο μέσα στο κλαμπ.

Δεν ξέρω κάτι για τον ΠΑΟΚ, δεν είχα καμία πρόταση, δεν ξέρω γιατί βγήκαν αυτές οι φήμες...».

Διαβάστε ακόμη...