Από την Τούμπα, στον Πειραιά και την OPAP Arena

Απο paok24.com: Τι περιμένει τον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα
Πηγή: paok24.com
Από την Τούμπα, στον Πειραιά και την OPAP Arena

Η Super League ξεκινάει και πάλι κι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσει μέσα στον Οκτώβρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένες δυσκολίες και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε έναν μήνα γεμάτο με ντέρμπι.

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (21:30) για την 6η αγωνιστική, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (9/10 16:30).

Κατόπιν, ο "Δικέφαλος" θα ταξιδέψει στον Πειραιά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/10 20:00) και στις 23/10 (19:30) θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Ο Οκτώβρης, θα κλείσει με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα 30/10 (19:30), σε έναν άκρως απαιτητικό μήνα για τον ΠΑΟΚ, την ώρα που προκύπτουν κι αγωνιστικά ζητήματα με τον Μπράντον Τόμας να έχει τεθεί νοκ άουτ για το επόμενο διάστημα και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να έχει ένα οίδημα, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη...