Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ Β’ στην Καστοριά

Aπό thessports.gr: Με σκόρερ τους Γκορντεζιάνι και Μελετίδη ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς με 2-0 και μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Super League 2 στις 16 του Οκτώβρη.
Πηγή: thessports.gr
Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ Β’ στην Καστοριά

Ο Δικέφαλος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει μιας ακόμη χρονιάς στη Super League 2 και μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καστοριά (2-0), σε έναν αγώνα που ο Πάμπλο Γκαρσία δοκίμασε νέα πρόσωπα.

Δεδομένου πως είχε να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, ο Ουρουγουανός προπονητής προχώρησε σε αλλαγές εν συγκρίσει με το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, καθώς στη διάθεση του δεν βρίσκονταν οι Μπαλωμένος, Γιαξής, Παναγιώτου, Τασιουρας, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Κουαλιάτα, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Αντρέ Ρικάρντο και Νινούα. Έτσι, έδωσε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενους (και) από την Κ19.

Ο ΠΑΟΚ Β' μπήκε με διάθεση στο ματς, σημειώνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 25′ όταν ο Χατζηστραβός έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκορντεζιάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πλασάροντας τον Τσαρούχα μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ της Καστοριάς, για το 1-0 στο 33′, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα ο Δικέφαλος μπήκε το ίδιο δυνατά, καταφέρνοντας να διπλασιάσει στο 47′ τα τέρματα του στην αναμέτρηση, μετά από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα της φάσης από τον Μελετίδη.

Η Καστοριά προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς όταν ο Τόζο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιόπτση, ενώ αργότερα ακολούθησε και δοκάρι του Μανακίτσα, με το 2-0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Τόζο, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης, Ταρέλι, Σαββόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Κυριζάκης, Λαβασίδης, Παναγιωτίδης, Κυριάκου, Νάκος.

ΠΑΟΚ Β': Μάροβιτς (46′ Τσιόπτσης), Μανωλιούδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (64′ Γρόσδης), Χατζηστραβός (72′ Παπαευθυμίου), Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι (46′ Κουλούρης), Σπυρίδης, Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

Διαβάστε ακόμη...