«Σκόρπισε» τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β!

Από paokfc.gr: Το πρώτο του προπονητικό φιλικό στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής έδωσε ο ΠΑΟΚ Β το απόγευμα της Πέμπτης (01.09), υποδεχόμενος την Βέροια, την οποία κέρδισε 5-1.
Πηγή: paokfc.gr
«Σκόρπισε» τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β!

Δυνατό τεστ προετοιμασίας με το τεχνικό team να έχει στη διάθεσή του την πλειονότητα του ρόστερ του, συν τους Κουαλιάτα , Ρικάρντο , Μπαλωμένο και Κούτσια . Ο Ρικάρντο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Η Βέροια ισοφάρισε, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου, με τον Ζίλο.

Ωραίο παιχνίδι, δυναμικό και με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες στο δεύτερο ημίχρονο. Πλουραλιστικός και αποδοτικός ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γκορντεζιάνι και τέταρτο με τον Πανίδη και πέμπτο με τον Γκορντεζιάνι ξανά.Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ αυτό με τον Πανσερραϊκό στις 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Το τεχνικό team στο πρώτο 45λεπτο χρησιμοποίησε τους:Μπαλωμένο , Κιτσάκη, Ζίλο, Μορικέλι, Μανωλιούδη, Μελετίδη, Ρικάρντο , Κούτσια , Μπράντονιτς, Κουαλιάτα και Δαρέλα.Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι:Χατζηστραβός, Σπυρίδης, Τσοπούρογλου, Ρούμιαντσεβ, Κωττάς, Γιαξής, Πανίδης, Τασιούρας, Γκορντεζιάνι, Φασίδης, Κουλούρης

Διαβάστε ακόμη...