Ντεμπούτο για Βαρέλα, «ανάσες» για Κάσα Πία!

Από paok24.com:Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, η Κάσα Πία κέρδισε έναν βαθμό, αυτόν στην πρεμιέρα στον εκτός έδρας αγώνα με την Σάντα Κλάρα (0-0).
Πηγή: paok24.com
Ντεμπούτο για Βαρέλα, «ανάσες» για Κάσα Πία!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, η νεοφώτιστη ομάδα στην Primeira Liga ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπενφίκα με σκορ 1-0, με τον Φερνάντο Βαρέλα να παρακολουθεί και τα δύο παιχνίδια από την κερκίδα, όντας εκτός αποστολής.

Για την 3η αγωνιστική ωστόσο, ο Φερνάντο Βαρέλα όχι μόνο κάθισε στον πάγκο της Κάσα Πία αλλά είδε την ομάδα του να επικρατεί εντός έδρας της Μποαβίστα με σκορ 2-0, ενώ την περασμένη Δευτέρα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γκιμαράες, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ κατέγραψε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κάσα Πία από τη μία, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα τελευταία 16 λεπτά και βλέποντας από την άλλη την ομάδα του να φεύγει με το "διπλό" με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Τακαχίρο Κουνιμότο στο 7ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη, η Κάσα Πία ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σαφέστατα αποκτήσει το δικαίωμα να βλέπει αισιόδοξα τη φετινή πορεία της στην Primeira Liga!

Διαβάστε ακόμη...