Η επιστροφή που δημιουργεί… δίλημμα!

Από paok24.com: Η διαθεσιμότητα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η... συμβατότητα του Λύρατζη με τον Νάρεϊ!
Πηγή: paok24.com
Η επιστροφή που δημιουργεί… δίλημμα!

Όντας τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο 8ο λεπτό του περσινού τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παρακολούθησε από την κερκίδα την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, το περασμένο Σάββατο!

Στη θέση του Σέρβου μεσοεπιθετικού, στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τον Κάλεντ Νάρεϊ και ο Γερμανός μέσος δεν τον... απογοήτευσε, συνθέτοντας με τον Λευτέρη Λύρατζη ένα άκρως αποδοτικό δίδυμο στην "ασπρόμαυρη" δεξιά πτέρυγα!

Πλέον, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς διαθέσιμο, ο Ρουμάνος προπονητής έχει τρεις επιλογές: Να τοποθετήσει τον Σέρβο στα δεξιά της επίθεσης και να "μετατοπίσει" τον Κάλεντ Νάρεϊ στην αριστερή πτέρυγα, να διατηρήσει τον πρώην εξτρέμ της Φορτούνα Ντίσελντορφ στα δεξιά και να χρησιμοποιήσει τον Σέρβο είτε στα αριστερά είτε στον άξονα και να αφήσει τον Ζίβκοβιτς εκτός ενδεκάδας!

Το ποια θα είναι η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα φανεί εν πολλοίς μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής και φυσικά την Κυριακή στην Τούμπα...

Διαβάστε ακόμη...