Οικογένεια Γκαρσία: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά και ο… ΠΑΟΚ Β’

Από skgsports.gr: Λένε πως «το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει» και στην περίπτωση μας υπάρχουν πολλά ταλέντα με... ονοματεπώνυμο! Άλλωστε ποιος πατέρας δεν έχει πάει με το γιο του για ποδόσφαιρο;
Πηγή: skgsports.gr
Οικογένεια Γκαρσία: Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά και ο… ΠΑΟΚ Β’

Παλιότερα σε μια αλάνα ή σε ένα πάρκο και σήμερα σε ένα γήπεδο 5Χ5. Στο μυαλό ποιου πατέρα δεν πέρασε έστω για λίγο η σκέψη το παιδί του να γίνει μια μέρα ποδοσφαιριστής; Όταν ένα παιδί έχει γεννηθεί μέσα... στο γήπεδο είναι δύσκολο να μην ακολουθήσει το δρόμο της μπάλας. Πόσο μάλλον όταν πατέρας του έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Στην περίπτωση της οικογένειας Πάμπλο Γκαρσία, ο πρωτότοκος γιος, Μπένχαμιν, το προσπάθησε, είναι η αλήθεια, έπαιξε μπάλα σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες. Στα 18 του υπέγραψε συμβόλαιο και αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Θερμαϊκό Θέρμης, ωστόσο γρήγορα τα παράτησε και έριξε όλο το βάρος στις σπουδές του, με αντικείμενο και πάλι το ποδόσφαιρο.

Ο Μπένχαμιν Γκαρσία σπούδασε στην Αγγλία αθλητικό μάνατζμεντ και πριν από μερικούς μήνες ολοκλήρωσε τις σπουδές του, μάλιστα στην αποφοίτησή του είχε βρεθεί σύσσωμη η οικογένεια του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...