Περιμένουν για το ντεμπούτο τους

Από paok24.com:Διανύουμε την εβδομάδα στην οποία ξεκινάει το πρωτάθλημα της Superleague 1 για την σεζόν 2022/23. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στις 20 του μήνα, στις 21:45, υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Περιμένουν για το ντεμπούτο τους

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πραγματοποιήσει δύο στάδια προετοιμασίας, πριν και μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη, από την Λέφσκι Σόφιας, στο Europa Conference League.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα είναι το πρώτο επίσημο στην ελληνική πραγματικότητα, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.

Οι Κουαλιάτα, Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Νάρεϊ, Μπράντον και Αντρέ Ρικάρντο περιμένουν να κάνουν το ντεμπούτο τους. Όλοι βέβαια, πλην του Ρικάρντο, έχουν ήδη επίσημη συμμετοχή με τον Δικέφαλο, στα παιχνίδια με τους Βούλγαρους.

Γνώριμο φυσικά τοπίο για τον Γιάννη Κάργα και τον Σάστρε, οι οποίοι γνωρίζουν από Ελλάδα, ο πρώτος από όταν ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο δεύτερος από το β μισό της περασμένης σεζόν που ήταν δανεικός στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο καιρό για το ντεμπούτο του ο Νάσμπεργκ, ο οποίος είναι ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στο γκρουπ του Λουτσέσκου και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμη...