ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι της μεγάλης ανανέωσης

Από paok24.com:Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά αποφάσισαν να πάνε σε μία μεγάλη ανανέωση του ρόστερ της ομάδας τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ηλικίες.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Το καλοκαίρι της μεγάλης ανανέωσης

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως μία περίοδος μεγάλων αλλαγών για την ομάδα του Δικεφάλου. Από τους παίκτες που αποτελούσαν την ομάδα την περσινή χρονιά, έχουν αποχωρήσει αρκετοί ενώ είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα φύγουν από την Τούμπα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να μεγαλώσει και άλλο.

Στην ομάδα του Δικεφάλου φέτος σε σχέση με πέρυσι δεν βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Έλληνα διεθνή να αποτελεί παρελθόν και τον ΠΑΟΚ να δίνει τα γάντια του βασικού γκολκίπερ στον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Χοσέ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στο κέντρο της άμυνας για τους ασπρόμαυρους, γράφοντας το όνομά τους με μεγάλα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Αμφότεροι αοιτελούν οαρελθόν, έχοντας βρει τους νέους σταθμούς στην καριέρα τους.

Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Τσούμπα Άκπομ που βρίσκονταν δανεικοί την περσινή χρονιά δεν έχουν θέση στο φετινό έμψυχο δυναμικό του Δικεφάλου, ενώ στην επίθεση υπήρξε και η πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς.

Όλοι οι παραπάνω είναι συνολικά εφτά παίκτες που είχαν μικρότερο ή μεγαλύτερο ρόλο στην περσινή ομάδα. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τις διαφαινόμενες απομακρύνσεις των Τέιλορ Μιχάι, Μουργκ, Ζαμπά, αλλά και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κούρτιτς που είναι στο μεταίχμιο ο αριθμός ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσουν και ο Λάζαρος Λάμπρου με τον Νίκα Νινούα που όμως αγωνίζονταν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Σε περίπτωση που προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις οι αποχωρήσεις θα φτάσουν τις 15 και εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως τη φετινή χρονιά θα δούμε στο γήπεδο έναν τελείως διαφορετικό ΠΑΟΚ από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια με πάρα πολλά νέα πρόσωπα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε ακόμη...