Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» στα 6 εκατ. ευρώ της Πόρτο και τον Ολιβέιρα για τον Ζαμπά!

Απο skgsports.gr: Ο Λέο Ζαμπά ετοιμάζεται να αποχωρήσει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ με μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της εποχής Σαββίδη να μη φέρνει πίσω ούτε μισό ευρώ!
Πηγή: skgsports.gr
Όταν ο ΠΑΟΚ έλεγε «όχι» στα 6 εκατ. ευρώ της Πόρτο και τον Ολιβέιρα για τον Ζαμπά!

Η ελεύθερη πτώση στην αγοραστική αξία της μετοχής του δεν έχει τελειωμό και από τα 8.000.000 ευρώ που είχε φτάσει στο πικ της (Μάιος 2019) σήμερα έχει κατρακυλήσει στο 1.500.000 ευρώ.

Ο «Δικέφαλος» είχε επενδύσει πολλά στον 20χρονο, τότε, Βραζιλιάνο εξτρέμ. Εφτασε να πει «όχι» στην Πόρτο και δίπλα από την ένδειξη «release clause» (ρήτρα αποδέσμευσης) είχε μπει το ποσό των 20.000.000 ευρω!

Ανέκαθεν οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολύ καλές σχέσεις με τους την ομάδα από το «Ντραγκάο». Εκείνη την εποχή υπήρχε, όντως, ένα έντονο αλισβερίσι των δύο συλλόγων, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να βάζει το όνομα του Ζαμπά ψηλά στην transfer list της, αλλά ούτε το τετραήμερο ταξίδι του Βραζιλιάνου και του μάνατζερ του στην Πορτογαλία, την περίοδο των διακοπών για το χριστιανικό Πάσχα, στάθηκε ικανό να πείσει τους «Δράκους» ώστε να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, είναι διδακτική σ' ότι αφορά το τάιμινγκ των αποφάσεων. Η πρόταση της Πόρτο ήταν έξι εκατομμύρια ευρώ συν τα δικαιώματα του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον «Δικέφαλο».

Κι όμως, εκείνη η προσφορά απορρίφθηκε από τους «ασπρόμαυρους»... Βλέπετε, συνέχιζαν να πιστεύουν στην «επένδυση Ζαμπά», θεωρώντας πως «θα πουληθεί το λιγότερο 15 εκατομμύρια».

Τώρα θα φύγει για τη Σαουδική Αραβία χωρίς να φέρει ούτε μισό ευρώ πίσω!

Διαβάστε ακόμη...