Τέιλορ: Πάει δανεικός εκεί που ξέρει και τον ξέρουν…

Από skgsports.gr:Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Λούκας Τέιλορ στην ουκρανική ομάδα.
Πηγή: skgsports.gr
Τέιλορ: Πάει δανεικός εκεί που ξέρει και τον ξέρουν…

H παραχώρηση του Βραζιλιάνου έχει «κλειδώσει» με τους Ζοσέ Μπότο από τη μία πλευρά και τον Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς από την άλλη, να έχουν φτάσει σε μια καταρχήν συμφωνία σ' ότι αφορά τις απολαβές του Τέιλορ, αλλά και τη ρήτρα που θα υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν την υποχρεωτική ρήτρα μικρής αξίας (δεν ξεπερνάει τις 400.000) αν ο Τέιλορ πιάσει κάποια συγκεκριμένα νούμερα μέσα στη σεζόν.

Η ομάδα Ντόνετσκ είναι σε φάση αναδημιουργίας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, με τον Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς να είναι στο ρόλο προπονητή-αθλητικού διευθυντή.

Η προηγούμενη δουλειά του Κροάτη τεχνικού ήταν στην Ντνίπρο και εκεί συνεργάστηκε σε 21 παιχνίδια του ουκρανικού πρωταθλήματος με τον Λούκας Τέιλορ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και μάλλον εμπιστεύεται.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιστρέφει σ' ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζει καλά αγωνιζόμενος, υπό άλλες συνθήκες φυσικά, με τη φανέλα της Ντνίπρο από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, όταν έληξε το συμβόλαιο του και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...