Περιμένει την απόφαση της εφέσεων ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Πάνε δύο εβδομάδες που η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή τόσο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης για όλα όσα έλαβαν χώρα στον τελικό Κυπέλλου.
Πηγή: paok24.com
Περιμένει την απόφαση της εφέσεων ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ οι πράσινοι με δυο. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν και με χρηματικό πρόστιμο.

Όπως διαβάσατε και χθες μέσα από το PAOK24 βγήκε κανονικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τον Παναθηναϊκό, η οποία αθώωσε πλήρως τους Πράσινους για τα επεισόδια του τελικού και έτσι θα παίξει με κόσμο στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΑΕΚ, ενώ για τον ΠΑΟΚ αναμένεται η απόφαση, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί (σ.σ. να βγαίνει δηλαδή διαφορετική μέρα απόφαση για την ίδια υπόθεση).

Απορίας άξιο είναι πως ενώ πρόκειται για την ίδια υπόθεση και το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, ο εισηγητής είναι διαφορετικός. Φυσικά προκαλεί τεράστια έκπληξη πως μηδενίστηκε η ποινή έδρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτελεί σκάνδαλο αν είναι διαφορετική η αντιμετώπιση που θα λάβει ο Δικέφαλος.

Διαβάστε ακόμη...