Τα πεπραγμένα της συνύπαρξης Αουγκούστο – Κούρτιτς

Από paok24.com: Οι δυο μέσοι που φλερτάρουν με αποχώρηση ...
Πηγή: paok24.com
Τα πεπραγμένα της συνύπαρξης Αουγκούστο – Κούρτιτς

Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κούρτιτς έχουν βρεθεί, το τελευταίο διάστημα, κοντά στην πόρτα της εξόδου, κάτι δεν αποκλείεται να την περάσουν αμφότεροι, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Στην περίπτωση Κούρτιτς, αυτό που καταγράφηκε ήταν η διάθεση του παίκτη να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόθεση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το επόμενο καλοκαίρι με τους ασπρόμαυρους να μην είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έκτοτε καταγράφηκαν αρκετά σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία και κυρίως την δεύτερη κατηγορία, χωρίς να προκύψει μέχρι τώρα κάτι χειροπιαστό που να φέρει τι δυο πλευρές σε συμφωνία παραχώρησης. Στην περίπτωση Αουγκούστο, η διαδρομή ανάμεσα στην πώληση και την σκέψη για πρόταση ανανέωσης έγινε αρκετές φορές και πλέον αυτό που συζητιέται είναι μόνο το πρώτο σενάριο.

Κούρτιτς και Αουγκούστο έχουν αγωνιστεί μαζί σε 30 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει κάτι άξιο καταγραφής είναι πως από αυτές, μόνο στις 9 ολοκλήρωσαν αμφότεροι το παιχνίδι, καταγράφοντας 90λεπτο, καθώς σε όλες τις υπόλοιπες, ένας εκ των δυο είτε αντικαταστάθηκε είτε πέρασε στην αναμέτρηση.

Η μοναδική τους «συνεργασία» σε γκολ καταγράφηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κούρτιτς να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αουγκούστο.

Διαβάστε ακόμη...