Νέσμπεργκ: Στο δρόμο για Ελλάδα από τις… 30 Απριλίου!

Από paok24.com:Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Ιβάν Νέσμπεργκ αναμένεται απόψε (00:00) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό κομμάτι της απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Νέσμπεργκ: Στο δρόμο για Ελλάδα από τις… 30 Απριλίου!

Η περίπτωση του Νορβηγού αμυντικού, ξεκίνησε να απασχολεί την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα από τις... 30 Απριλίου! Από τότε που έγινε γνωστό ότι είναι προχωρημένες οι συζητήσεις μαζί του, δύο μέρες μετά, ακολούθησε η γνωστοποίηση του ίδιου στη Βαλερένγκα, ότι μετά το τέλος του συμβολαίου του, θα φύγει για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι Νορβηγοί, αποδείχθηκαν απόλυτα τυπικοί, όσον αφορά το συμβόλαιο του 26χρονου.

Αυτό, είχε ισχύ μέχρι τις 31 Ιουλίου και μάλιστα, αν δεν το ζητούσε ο ίδιος, ήταν πιθανό να αγωνιστεί μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου του, με τη Βαλερένγκα, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη JERV, το περασμένο Σάββατο.

Έτσι, το όλο θέμα, έχει κάνει κάτι περισσότερο από τρεις μήνες, προκειμένου να ολοκληρωθεί, με την αναμενόμενη άφιξη του Νέσμπεργκ απόψε και την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ, να τελειώνει και τυπικά, ένα... κλεισμένο θέμα από τα τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου.

Αν υπάρχει τουλάχιστον κάτι θετικό, από όλη αυτήν την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της υπόθεσης αυτής, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής, έρχεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, αφού μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιζε κανονικά στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, ως βασικός στο κέντρο της άμυνας της Βαλερένγκα, έχοντας "γράψει" 17 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με 2 γκολ και 1 ασίστ...

Διαβάστε ακόμη...