Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ και το τρικ με Νάραϊ

Από skgsports.gr: Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τα δυο πρώτα παιχνίδια στο Europa Conference League με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας.
Πηγή: skgsports.gr
Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ και το τρικ με Νάραϊ

Στη λίστα δεν υπάρχει το όνομα του Κάλεντ Νάραϊ, καθώς ο Τογκολέζος ακραίος επιθετικός, που βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη, δεν ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ασπρόμαυρους», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον δούμε τελικά στην πρώτη ευρωπαϊκή λίστα του «Δικεφάλου».

Ο Νάραϊ μπορεί να είναι η μία από τις δύο αλλαγές που έχουν το δικαίωμα να κάνουν όλες οι ομάδες μέχρι 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Και από την στιγμή που έχουν δηλωθεί 25 ποδοσφαιριστές (Κοτάρσκι, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ίνγκασον, Κάργα, Κουλιεράκη, Κούτσια, Κούρτιτς, Λάμπρου, Ρικάρντο, Λύρατζη, Μιχάι, Μουργκ, Ντάντας, Κουλιατά, Σάστρε, Σβαμπ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Τόμας, Τσαούση, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς, Ζίβκοβιτς) στη Λίστα Α' (17 ποδοσφαιριστές χωρίς περιορισμούς +8 γηγενείς) θα πρέπει να βγει ένας για να μπει ο Νάραϊ.

Κι αυτός ο ένας, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι είτε ο Τόμας Μουργκ, είτε ο Αντρέ Ρικάρντο. Κάποιον άλλον δεν βλέπουμε να μπορεί να βγει...

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, που έχουν εκπαιδευτεί στον σύλλογο (club trained) μεταξύ 15 και 21 ετών για περίοδο τριών ολόκληρων σεζόν ή 36 μηνών, είναι οι Κούτσιας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που πληρούν τα ίδια κριτήρια αλλά με άλλο σύλλογο στην ίδια ομοσπονδία (association-trained) είναι οι Μιχάι, Κάργας, Λάμπρου και Λύρατζης.

Διαβάστε ακόμη...