«H Ρέιντζερς έχει συμφωνήσει με τον Τσόλακ»

Από paok24.com: Το νέο σκωτσέζικο δημοσίευμα με πρωταγωνιστή τον Κροάτη επιθετικό!
Πηγή: paok24.com
«H Ρέιντζερς έχει συμφωνήσει με τον Τσόλακ»

Για απόλυτη συμφωνία μεταξύ Ρέιντζερς και Αντόνιο Τσόλακ κάνει λόγο σήμερα σκωτσέζικη ιστοσελίδα, επικαλούμενη και tweet Σκωτσέζου δημοσιογράφου!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "ibroxnews.com" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ με τίτλο "Η Ρέιντζερς ελπίζει να αποκτήσει σύντομα τον Αντόνιο Τσόλακ, χρήματα και προσωπικοί όροι έχουν ήδη συμφωνηθεί", στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων πως ο Κροάτης φορ θέλει να "μετακομίσει" στη Ρέιντζερς έχοντας ως δέλεαρ και μία πιθανή συμμετοχή των Σκωτσέζων στους ομίλους του

«Υπάρχει συμφωνία με τον Αντόνιο Τσόλακ, όμως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμβούν προτού ο ΠΑΟΚ εγκρίνει τη μεταγραφή. Το ποσό έχει συμφωνηθεί, οι προσωπικοί όροι με τον ποδοσφαιριστή έχουν διευθετηθεί, ο παίκτης θέλει να ενταχθεί στη Ρέιντζερς, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον αντικαταστάτη του. Έχει καθυστερήσει, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τζόρνταν Κάμπελ, με τον συντάκτη του κειμένου να προσθέτει από την πλευρά του πως η προετοιμασία του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη και πως ο Τσόλακ βρίσκεται στην Ολλανδία περιμένοντας να πάρει άδεια προκειμένου να πετάξει στη Σκωτία και να ολοκληρώσει επίσημα τη μεταγραφή του!

"Ο Ρος Γουίλσον και ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ εξακολουθούν να περιμένουν, αλλά θέλουν να τελειώσει η μεταγραφή πριν η ομάδα φύγει στην Πορτογαλία για τη δική της προετοιμασία" καταλήγει το κείμενο της ιστοσελίδας "ibroxnews.com"

Διαβάστε ακόμη...