Κούδας: «Ο Μυστακίδης έπρεπε να μιλήσει πρώτα με τον Σαββίδη»
SHARE:

Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο Ιβάν Σαββίδης που έχει αναστήσει τον ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια. Πριν 4-5 χρόνια μιλούσαμε κάθε Σαββατοκύριακο στο «Μακεδονία Παλάς». Με όλα αυτά που έχουν προκύψει ο κ. Μυστακίδης έπρεπε να πάει να μιλήσει πρώτα με τον κ. Σαββίδη και μετά με τον κ. Κατσαρή. Αυτές είναι παθογένειες τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης έχει πει: «Και να πεθάνω έχω δώσει εντολή στους γιους μου να κάνουν το γήπεδο». Κάποια πράγματα που γίνονται μου ξινίζουν».
Ενώ συνέχισε:
«Από το 2015 που με κάλεσε ο κ. Σαββίδης, μέχρι που δεν ξαναγύρισε στη Θεσσαλονίκη, μιλούσα μαζί του. Του έλεγα αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν, άλλα τα διόρθωνε, άλλα μου έλεγε ότι θα γίνουν αργότερα. Είχαμε κάνει συζήτηση για το γήπεδο και μου είχε πει ότι ακόμα κι αν δεν είναι ο ίδιος στη ζωή, θα το κάνουν τα παιδιά του. Όταν σου λέει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος τι να πεις…».
Καταλήγοντας, είπε:
«Δεν υπάρχει κάτι που ζητούν από τον κ. Σαββίδη και δεν το κάνει, εφόσον είναι σωστό. Για ένα τέτοιο πράγμα τι να βρουν; Θέλει να βοηθήσει ο κ. Μυστακίδης, είναι ο Ερασιτέχνης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που έχει πει ότι θέλει να κάνει το γήπεδο. Μπορεί να βγει και να πει κάποιος ότι βρήκε έναν άνθρωπο που λέει ότι θα κάνει το γήπεδο. Ήμαρτον».