«Ευκαιρία για ένα μεγάλο βήμα σε έναν τεράστιο σύλλογο»

Από thessports.gr : Μπορεί στην Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Λάρσον και ο Αντόνιο Τσόλακ να ήταν αντίπαλοι, ωστόσο ο Σουηδός μέσος που πέρασε από τον Άρη έπλεξε το εγκώμιο του Κροάτη φορ σε συνέντευξη του σε σκωτσέζικα ΜΜΕ με αφορμή το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς για τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ευκαιρία για ένα μεγάλο βήμα σε έναν τεράστιο σύλλογο»

Ο Ντάνιελ Λάρσον το 2011 ως παίκτης της Μάλμε, με ένα δικό του γκολ απέκλεισε τους Ρέιντζερς από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τσόλακ να τον… μιμείται και με δυο δικά του γκολ να πετάει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης το καλοκαίρι το περασμένο καλοκαίρι.

«Θα ήταν μια τεράστια κίνηση για τον Αντόνιο να υπογράψει στη Ρέιντζερς, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του και την καριέρα που είχε, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα προς έναν τεράστιο σύλλογο. Δεν μπορείς να φτάσεις πιο ψηλά από έναν σύλλογο που έδειξε το μέγεθός του την περασμένη σεζόν φτάνοντας στον τελικό του Europa League», είπε αρχικά ο Λάρσον για τον Τσόλακ και το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είναι μεγάλο κομπλιμέντο για οποιονδήποτε παίκτη να έχει αυτό το ενδιαφέρον, καθώς είναι ένα μεγάλο βήμα. Έχει καταφέρει να μπει στην εθνική Κροατίας και έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να προοδεύσει, επίσης δεν υπάρχουν προβλήματα μαζί του ως άτομο, επομένως είναι ο τέλειος συμπαίκτης από όσο ξέρω. Έχει επίσης περιθώρια να εξελιχθεί. Θα φανταζόμουν ότι η πιθανότητα αυτής της μετακόμισης θα τον ελκύει ως άλλη μια άνοδο στην καριέρα του».

Για την πορεία του Τσόλακ στην Μάλμε όπου ο Λάρσον είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες τόνισε: «Ο Αντόνιο ήταν πολύ επιτυχημένος στη Μάλμε και ίσως δεν έφτασε στα ίδια ύψη στην Ελλάδα, κάτι που ήταν έκπληξη για μένα. Τα βρήκε λίγο… ζόρικα στον ΠΑΟΚ και το να σκοράρει έγινε πρόβλημα κάτι που μου κάνει εντύπωση καθώς ξέρω τι είναι ικανός να κάνει και έχει σκοράρει γκολ σε όλη την καριέρα του σε διάφορους συλλόγους.

Έχει πολλά προσόντα και έχει πολλά γκολ να δώσει αυτό είναι σίγουρο. Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα για κάθε παίκτη και η εικόνα του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν παραγωγική όσον αφορά τα γκολ που πέτυχε, αλλά έχει πολλά όπλα στο σετ δεξιοτήτων του».

Περιγράφοντας το προφίλ του Τσόλακ ο Λάρσον επεσήμανε: «Σπάνια βλέπεις έναν πιο σκληρά εργαζόμενο παίκτη, είναι επίσης πολύ δυνατός μέσα στην περιοχή. Είναι ένας έξυπνος παίκτης που κάνει συνδυσμους και καλός στο να μπαίνει στις σωστές θέσεις για να λάβει τη μπάλα. Μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο ως παίκτης και θα είχε τεράστια επιτυχία στη Ρέιντζερς, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Για την κόντρα τους στην Θεσσαλονίκη είπε: «Ξεκίνησα να γνωρίζω τον Αντόνιο ως παίκτη όταν ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ήμουν στον Άρη. Ως σύλλογοι ήμασταν τεράστιοι αντίπαλοι, αλλά έβλεπα ότι είχε την ικανότητα ακόμα κι αν δυσκολευόταν να μπαίνει στην ομάδα σε τακτική βάση. Αυτό οδήγησε στη Μάλμε να τον πάρει δανεικό στη Σουηδία και από εκείνη τη στιγμή είχε τεράστια επιτυχία. Ήθελαν να κάνουν αυτή τη ρύθμιση μόνιμη, αλλά τα οικονομικά δεν ίσχυαν εκείνη τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη...