Αποφασίζει η UEFA για την «καραμπόλα» των τριών ματς στη Σόφια

Από sdna.gr: Σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας την ενημέρωση της UEFA, βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ με φόντο το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπότεφ Πλόβντιβ στη Σόφια στις 21 Ιουλίου!
Πηγή: sdna.gr
Αποφασίζει η UEFA για την «καραμπόλα» των τριών ματς στη Σόφια

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μία τρομερή «καραμπόλα» προέκυψε από την κλήρωση του Conference League για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με τη Σόφια να φιλοξενεί τρεις αγώνες την ίδια μέρα και συγκεκριμένα ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και Μακεντόνιγια Σκοπίων!

Επί του παρόντος, δεν τίθεται μόνο θέμα κοινής ημερομηνίας (21/7) αλλά και έδρας καθώς το παιχνίδι που φαντάζει στον... αέρα δεδομένου πως θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και όχι στο στάδιο «Χρίστο Μπότεφ» είναι αυτό της Μπότεφ Πλόβντιβ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (21/07) για τον β΄ προκριματικό του Conference League.

Μέσω social media, οι Κύπριοι γνωστοποίησαν πως βρίσκονται σε αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την UEFA, επισημαίνοντας πως:

«Ενημερώνουμε τον κόσμο μας όπως αναμένει την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς UEFA, για τον καθορισμό της έδρας του πρώτου αγώνα μεταξύ Botev Plovdiv-ΑΠΟΕΛ αφού προκύπτει θέμα προτεραιότητας έδρας, μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται στην Σόφια. Αναμένεται απόφαση μέχρι αύριο».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...