ΠΑΟΚ: Γκολ ο Αντρίγια, ασίστ ο Κούρτιτς και η... μπίλια στο Χ

Από sdna.gr:Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Γιάσμιν Κούρτιτς πρωταγωνίστησαν στην... χορταστική ισοπαλία (2-2), ανάμεσα σε Σλοβενία και Σερβία.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Γκολ ο Αντρίγια, ασίστ ο Κούρτιτς και η... μπίλια στο Χ

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πήραν φανέλα βασικού στον ασπρόμαυρο... εμφύλιο, με τον Σέρβο εξτρέμ να σημειώνει το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και τον Σλοβένο χαφ να βγάζει τρομερή ασίστ, για το τελικό 2-2.

Οι Σέρβοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ενώ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο 35' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Οι Σλοβένοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκνέζντα Τσέριν στο 48' να μειώνει σε 1-2 και τον Σέσκο στο 53' να εκμεταλλεύεται την εκπληκτική ασίστ του Κούρτιτς για να «γράψει» το τελικό 2-2.

Ο βαθμός της ισοπαλίας, ωστόσο δεν ήταν αρκετός για τους Σλοβένους, που με δύο βαθμούς στο 4ο γκρουπ της 2ης κατηγορίας του Nations League, παρέμειναν στην 4η θέση που οδηγεί στην 3η κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...