Παβλένκα – Ότο: Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις απαντήσεις τους

Ο ΠΑΟΚ, μετά την συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη, όπου επιβεβαιώθηκε η συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν, θέλει να ξεκινήσει άμεσα την υλοποίηση του σχεδιασμού της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: paoktoday.gr
Παβλένκα – Ότο: Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις απαντήσεις τους
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Πρώτο βήμα για τον Δικέφαλο αποτελούν οι ανανεώσεις. Κυρίως, αυτό που «καίει» την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι να πάρουν απαντήσεις από τον Γιρί Παβλένκα και Γιόνι Ότο, για να ξέρουν πως θα προχωρήσουν.

Ο Παβλένκα, σύμφωνα με τις τελευταίες συζητήσεις του με τον σύλλογο, είναι θετικός στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει ήδη κλείσει τον Λούκα Γκουγκεσασβίλι από τον Πανσερραϊκό, όμως η προσοχή πέφτει κυρίως στο θέμα παραμονής του Τσέχου τερματοφύλακα, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έρθει καλή πρόταση για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι και να αποχωρήσει. Στην Τούμπα θέλουν να διασφαλίσουν ηρεμία στη θέση του τερματοφύλακα και εκτιμούν πως ο Παβλένκα μπορεί να αποτελέσει τον νέο βασικό γκολκίπερ της ομάδας.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα του δεξιού άκρου της άμυνας, με τον Γιόνι Ότο να μην έχει δώσει ακόμα σαφή απάντηση παραμονής. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είχε ζητήσει στα μέσα της σεζόν από τον Ιβάν Σαββίδη να μην ισχύσει η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ότο φαίνεται να το σκέφτεται ξανά και οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν την τελική του απόφαση, ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους στη συγκεκριμένη θέση.

 

Δείτε το σχετικό άρθρο του paoktoday με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμη...