Φιλίπε Σοάρες: Η δουλειά, η βελτίωση κι η επόμενη μέρα

Από paok24.com: Το μέτριο ξεκίνημα κι η σταδιακή άνοδος
Πηγή: paok24.com
Φιλίπε Σοάρες: Η δουλειά, η βελτίωση κι η επόμενη μέρα

"Μετακόμισε" από την Πορτογαλία στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά του μία νέα πρόκληση.

Ο Φιλίπε Σοάρες δεν κατάφερε να δείξει πολλά στο πρώτο του διάστημα στην Τούμπα, ωστόσο, μπήκε στα... βαθιά στην τελική ευθεία των πλέι οφ και παιχνίδι με το παιχνίδι, ήταν πιο βελτιωμένος.

Ο Πορτογάλος, που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν σε 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Μορεϊρένσε πριν να έρθει στην Τούμπα, είχε πολλά, διαδοχικά τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη του κιόλας προπόνηση στα "ασπρόμαυρα", με τον Ρουμάνο τεχνικό να του εξηγεί το σκεπτικό και τα δικά του "θέλω" κι όλα όσα περιμένει να δει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν σύνθετο ρόλο στο κέντρο, ο Λουτσέσκου έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Σοάρες και γι' αυτό έδωσε το βάρος στην τακτική με το... καλημέρα, με τον Πορτογάλο από τη μεριά του να προσπαθεί να αφομοιώσει όσα του ζητάει και να κλείνει τη χρονιά με 16 εμφανίσεις στα "ασπρόμαυρα" και 1 γκολ.

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος χρειαζόταν χρόνο για να μπει στο ροτέισον και στο φινάλε έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει προφανώς κι από αυτόν πολλά περισσότερα, με φόντο τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...