UEFA: “Ο Λέανδρος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα στην Τούμπα!”

Απο paok24.com: H UEFA θυμήθηκε την πιο σπουδαία στιγμή
Πηγή: paok24.com
UEFA: “Ο Λέανδρος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα στην Τούμπα!”

Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή στην Τούμπα, ένα μάθημα ζωής για όλους μας!

Ο μικρός Λέανδρος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, για να μας υπενθυμίσει ότι όσα εμπόδια κι αν μας παρουσιάζονται, πρέπει να συνεχίζουμε να πολέμαμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Αυτός το έκανε με τη βοήθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Πάτησε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο του αγώνα, άκουσε το όνομά του από όλους όσους βρίσκονταν στην Τούμπα, που σηκώθηκε στο... πόδι για χάρη του, σκόραρε μπροστά στη θύρα 4 κι αποθεώθηκε!

Ο μικρός Λέανδρος θα θυμάται για πάντα αυτή την ημέρα κι όλοι εμείς, θα τον έχουμε για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Αυτό το χαμόγελο, αυτή τη φωνή που πήρε τεράστια δύναμη. Τώρα, η UEFA γύρισε λίγο πίσω και θυμήθηκε την ιστορία του, σημειώνοντας στα social media:

"Χάρη στο UEFA_Foundation ο εννιάχρονος, Λέανδρος, που είναι τυφλός, έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, σκοράροντας ένα γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Europa Conference League, με τον κόσμο να του αφιερώνουν συνθήματα". 

 Δείτε την σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...