«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει πάνω σε όσα έχει καταφέρει φέτος»

Aπό sdna.gr: Ο Γιώργος Κούδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου και όπως είπε ο Δικέφαλος έχει την εμπειρία για να φτάσει στην κατάκτησή του.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει πάνω σε όσα έχει καταφέρει φέτος»

Η μεγάλη δόξα του Δικεφάλου μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας σε τρεις διοργανώσεις και τόνισε ότι θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ να «χτίσει» σε όσα έχει καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα real news:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει προσπαθήσει να διακριθεί σε τρεις διοργανώσεις, στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Στο Κόνφερενς Λιγκ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, στο πρωτάθλημα είχε ένα κακό διάστημα που του στοίχησε και πλέον βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι σημαντικό για αυτή την ομάδα να έχει επιτυχίες γιατί τρέφεται από αυτές και νομίζω ότι η πορεία στην Ευρώπη τη βοήθησε να είναι έτοιμη και για την πρόκληση του Κυπέλλου.

Το είδαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αυτοπεποίθηση και έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι άξιζε να περάσει στον τελικό. Ό,τι και να λέμε, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλες τις ομάδες και ο ΠΑΟΚ έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Ένας τελικός απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν μπορεί να έχει φαβορί. Η κάθε ομάδα διεκδικεί όλες τις πιθανότητές της να κατακτήσει το τρόπαιο. Αν οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ είναι περισσότερες από αυτές του Παναθηναϊκού, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Το σίγουρο είναι ότι και αυτό, όπως και το προηγούμενο, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος για να δώσει μεγάλη μάχη για να κατακτήσει και φέτος το Κύπελλο. Έχει δείξει πάντως, ότι έχει την εμπειρία για να το καταφέρει. Ένα τρόπαιο είναι πάντα σημαντικό, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να χτίσει πάνω σε όσα έχει καταφέρει φέτος, να αντιληφθεί όσα δεν πήγαν καλά και να τα διορθώσει. Και έτσι να δημιουργήσει για την επόμενη χρονιά μια ομάδα που να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Να επαναλάβει μια αντίστοιχη πορεία στην Ευρώπη και, γιατί όχι, ακόμα καλύτερη, να φτάσει και πάλι μέχρι το τέρμα στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Οι ομάδες πρέπει να έχουν διάρκεια και συνέχεια και να διεκδικούν τίτλους και επιτυχίες. Αυτό είναι άλλωστε το οξυγόνο τους».

Διαβάστε ακόμη...