Το «ξέσπασμα» Μουρίνιο για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Από sdna.gr: Την οργή του Ζοσέ Μουρίνιο είχε προκαλέσει ο Ιταλός ρέφερι, Ντανιέλε Κίφι, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ προκειμένου να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Το «ξέσπασμα» Μουρίνιο για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o Ντανιέλε Κίφι, έγινε μόλις διεθνής καθώς δεν έχει σφυρίξει ποτέ διεθνή αγώνα, με την ΚΕΔ να τον τοποθετηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Μόλις τον περασμένο Γενάρη, ο Ιταλός δέχθηκε τα «πυρά» από τον Ζοσέ Μουρίνιο δεδομένου πως διηύθυνε το Μίλαν – Ρόμα (3-1), προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στους Τζιαλορόσι με τις αποφάσεις του.

Η Ρόμα είχε πολλά παράπονα για το πρώτο πέναλτι που καταλογίστηκε, κάτι που εκφράστηκε και δημόσια δια στόματος του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως:

«Το πέναλτι κατά του Έιμπραχαμ; Αν θέλετε να έχουμε τέτοια φαινόμενα, φωνάξτε τον Κίφι που δεν έχει προσωπικότητα. Στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν, πάντα θα πηγαίνει στο μόνιτορ. Θέλουμε να υπάρχει ισορροπία στις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά δυστυχώς πάντα θα είμαστε άτυχοι σε αυτόν τον τομέα. Δεν θέλω να κρύψω ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Αλλά είμαστε εκεί που ορίζει η ποιότητας μας, συν τα διαιτητικά λάθη. Είμαστε μια ομάδα μεσαίας ποιότητας», είπε ο «Special One» για να προσθέσει στη συνέχεια πως:

«Πρέπει να πω ότι δεν καταλαβαίνω τι έκανε ο Ντανιέλε Κίφι στο γήπεδο και ο διαιτητής του VAR. Είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε. Είμαι στη Ρόμα περίπου επτά μήνες και συνηθίζω τέτοιες αποφάσεις, αλλά δεν πρέπει. Δεν έχω δει το video, αλλά η απόφαση (για το πέναλτι στον Έιμπραχαμ) είναι πραγματικά αυστηρή. Είναι άγνωστο αν βρήκε τη μπάλα με το χέρι ή όχι. Ο διαιτητής από το VAR δεν έπρεπε να καλέσει τον Κίφι σε μια τόσο αμφισβητούμενη φάση;».

Διαβάστε ακόμη...