«Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

Από paok24.com:Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί το ίδιο αποτελεσματικός στην άμυνα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (20:00), όπως στο Λαύριο και στη Νίκαια, εξέφρασε ο Γιώργος Καμπερίδης, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: paok24.com
«Να ξεκινήσουμε από την άμυνα»

"Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα.

Νομίζω ότι πρέπει και σε αυτό το παιχνίδι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, όπως κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που κερδίσαμε μακριά από την έδρα μας.

Ο Ηρακλής θα έχει τρεις νέους ξένους, θα ασκήσει πίεση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Με υπομονή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην Εθνική ομάδα για τις δύο νίκες επί της Τουρκίας. Είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στις προπονήσεις της Εθνικής ανδρών για πρώτη φορά. Είναι τεράστια τιμή και μου δίνει μεγάλο κίνητρο, να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο να βοηθήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και μέσα από αυτή την προσπάθεια να βρεθώ και πάλι στην Εθνική.

Σας αποχαιρετώ για σήμερα, με τα αυτονόητα.

Ειρήνη σε όλο τον κόσμο..." έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...