Το παρασκήνιο της απόκτησης του Μπαρνς από τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από sdna.gr:Ρουά-ματ κίνηση για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που προχώρησε σε μια σημαντική ενίσχυση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και το κυνήγι των εγχώριων τίτλων. Το παρασκήνιο της απόκτησης του Ράιλι Μπαρνς και οι πρώτες μέρες του στη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
Το παρασκήνιο της απόκτησης του Μπαρνς από τον ΠΑΟΚ! (vid)

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Μπουράκη στη θέση του λίμπερο, απέκτησε και τον Καναδό διεθνή Ράιλι Μπαρς για τα άκρα, μετρώντας δύο κομβικές προσθήκες στο PAOK Sports Arena!

Έναν ακόμη άσσο στο μανίκι του απέκτησε ο Γιάννης Καλμαζίδης, με τον Δικέφαλο να δυναμώνει συνεχώς, ενδεικτικό της διάθεσης που υπάρχει στον σύλλογο, με φόντο την κατάκτηση των τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο συμπαίκτης του Ουόλς στην Εθνική Καναδά, έρχεται ως μία επιπλέον λύση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που πλέον έχει στις τάξεις του πέντε ξένους (Ουόλς, Ούντρις, Μπράουν, Κουκλίνσκι, Μπαρνς) ενόψει της συνέχειας της σεζόν η οποία μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Αναφορικά τώρα με το ντέρμπι της Δευτέρας (31/01) με τον Ολυμπιακό, ο Καναδός ακραίος δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ελληνοσουηδού τεχνικού, καθώς μπορούν να δηλωθούν στη σύνθεση του εκάστοτε αγώνα μόνο τέσσερις ξένοι.

Ο Μπαρνς βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, δείγμα και των συστάσεων που υπήρχαν γύρω από το όνομα του, κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, να κάνουν την υπέρβαση και να κινηθούν για την απόκτηση του!

Διαβάστε ακόμη...