Ο ιδιαίτερος καλεσμένος του ΠΑΟΚ: «Όλοι σε θέλουν εδώ» (pic)

Από sdna.gr: Στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φιλοξένησε έναν «ιδιαίτερο» καλεσμένο, δίνοντας παράλληλα και ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα.
Πηγή: sdna.gr
Ο ιδιαίτερος καλεσμένος του ΠΑΟΚ: «Όλοι σε θέλουν εδώ» (pic)

Το κάθε πρόσωπο κρύβει τη δική του ιστορία και πολλές φορές αυτή όταν βγαίνει στην επιφάνεια, δίνει δύναμη σε άλλους ανθρώπους. Ο Βασίλης, έχει κι αυτός τη δική του ιστορία, περιστατικά που παραλίγο να τον «καταβάλλουν» όμως στάθηκε «βράχος» και πλάι του στέκεται και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πριν λίγο καιρό ο 23χρονος φοιτητής είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν άγριο bullying, μια κατάσταση που τον έκανε να σκέφτεται αρνητικές σκέψεις και να αλλάξει Πανεπιστήμιο. Άγνωστοι μάλιστα είχαν γράψει στον τοίχο του σπιτιού του, ένα απρεπέστατο μήνυμα...«Όλοι σε θέλουν νεκρό».

Ο Βασίλης όμως προσπαθεί να σταθεί ψυχολογικά και χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον είχε καλέσει στο γήπεδο, με τον 23χρονο φοιτητή ποζάροντας στο φακό με τον δικό του φακό, να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος, κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και σε ένα σημαντικό αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» σε ανάρτησή τους, γράφουν: «Ο αποψινός ιδιαίτερος καλεσμένος. Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ» στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα «Να σταματήσει ο εκφοβισμός μέσω διαδικτύου».

Διαβάστε ακόμη...