Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr:Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 7-11, μέσω του acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Τα παιδιά έπαιξαν φέτος για πρώτη φορά σ' ένα ημίχρονο τόσο καλά, και περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Νομίζω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που μας έδωσε και το τρίποντο. Είμαι ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στα τελευταία δύο οκτάλεπτα, αυτό είναι καθαρά αγωνιστικό θέμα, το οποίο θα αρχίσουμε να λύνουμε από εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο θέλαμε, και το οποίο θα φέρει ηρεμία. Ξέρουμε ότι είμαστε οριστικά στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην επόμενη φάση, και από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια.

Εννοείται ότι θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Γλυφάδα, δεν θα σνομπάρουμε κανένα παιχνίδι. Σίγουρα, το μάτι μου σαν προπονητής θα πέφτει στις διασταυρώσεις με τον άλλον όμιλο, στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, γιατί τώρα θα ξεκινήσουμε τα σπουδαία και τα σημαντικά για όλες τις ομάδες, και εκεί θέλω ο ΠΑΟΚ Domus Ergo να είναι πανέτοιμος».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...