Επένδυσε πάνω του η Μπάγερν, τον ήθελε η Μάντσεστερ Σίτι!

Από paok24.com:Τη φετινή χρονιά, ο Τιάγκο Ντάντας για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ όπως αποκάλυψε η FORZA που κυκλοφορεί, αγωνίζεται ως δανεικός στην Τοντέλα από την Μπενφίκα.
Πηγή: paok24.com
Επένδυσε πάνω του η Μπάγερν, τον ήθελε η Μάντσεστερ Σίτι!

Ωστόσο, εκτός του ότι αποτελεί "παιδί" των ακαδημιών των "Αετών της Λισαβόνας", είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό το ότι ο 21χρονος Πορτογάλος άφησε πέρσι την Μπενφίκα για να "μετακομίσει" στο Μόναχο για χάρη της Μπάγερν, της οποίας τη φανέλα φόρεσε σε δύο αναμετρήσεις!

Ψάχνοντας πάντως κανείς στο διαδίκτυο, θα βρει πολλά δημοσιεύματα με επίκεντρο τον ταλαντούχο κεντρικό χαφ, με ένα από αυτά να κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του!

Πιο συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της 29ης Δεκεμβρίου 2018, η ιστοσελίδα 90min.com υπογραμμίζει πως για τον Ντάντας δείχνει ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Σίτι!

"Ο Τιάγκο Ντάντας βρίσκεται σε αναμονή για μία πιθανή αλλαγή τον Ιανουάριο, για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο σταρ της Μπενφίκα, φέρεται να άνοιξε την πόρτα για μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Μάντσεστερ Σίτι να φημολογείται πως ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Ντάντας πρωταγωνίστησε για τη νεανική ομάδα της Μπενφίκα αυτή τη σεζόν και θεωρείται στην πατρίδα του ως ένα από τα πιο λαμπρά νεαρά αστέρια που έχουν περάσει από τις τάξεις του συλλόγου της Λισαβόνας, τον τελευταίο καιρό.

Ο πολλά υποσχόμενος χαφ της Μπενφίκα, βρίσκεται στα πρόθυρα να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι με πενταετές συμβόλαιο, αφού πέταξε στην Αγγλία με τον ατζέντη του για να κλείσουν μια μεταγραφή.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του 18χρονου με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Όπως όμως αναφέρει η "O Jogo", ο Ντάντας είναι απίθανο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, καθώς εμφανίζεται να είναι απαισιόδοξος σε ότι αφορά την προοπτική του στην "πρώτη" ομάδα του συλλόγου.

Ο Ντάντας έχει εντυπωσιάσει μετά από 12 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία τη φετινή σεζόν και λέγεται πως αισθάνεται ότι ο «κύκλος» του στην Μπενφίκα τελείωσε. Με το συμβόλαιο του νεαρού μέσου να έχει μόλις έξι μήνες ισχύ ακόμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει χωρίς αντίτιμο από την Μπενφίκα.

Ο νεαρός σταρ τροφοδότησε πρόσφατα τις εικασίες για πιθανή μετακόμιση στην Premier League, όταν προφανώς δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, στην φαινόταν να ταξίδευε στο Μάντσεστερ.

Η φημολογία αυτή ενισχύεται από την προφανή παρακολούθηση της προόδου του από τη Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο UEFA Youth League, με την ομάδα νέων της Μπενφίκα την περασμένη σεζόν.

Η Σίτι αντιμετωπίζει μία παρόμοια κατάσταση με ένα δικό της νεαρό αστέρι, τον πολλά υποσχόμενο μέσο Μπραχίμ Ντίαζ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ντάντας θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Ισπανού, στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα" αναφέρει χαρακτηριστικά το προ τριετίας δημοσίευμα της ιστοσελίδας 90min.com.

Διαβάστε ακόμη...