Τι φέρνει το 2022 για τη Νέα Τούμπα

Από paok24.com : Το 2022 μπήκε, ο Ιανουάριος τρέχει και μαζί περιμένουμε να τρέξουν και οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τι φέρνει το 2022 για τη Νέα Τούμπα

Που έχουν φθάσει τα θέματα και τι περιμένουμε…

Όπως όλοι αντιλαμβάνονται το θέμα κλειδί αυτή την περίοδο έχει να κάνει με το προεδρικό διάταγμα μέσα από το οποίο θα εγκρίνεται το ειδικό χωρικό σχέδιο για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Με βάση όλες τις πληροφορίες που προκύπτουν και από τον ΠΑΟΚ, το προεδρικό διάταγμα για το νέο γήπεδο θα εκδοθεί από το Συμβούλιο Της Επικρατείας το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Η αρχική δέσμευση προέβλεπε ότι στα τέλη του 2021 θα υπήρχε εξέλιξη, αυτό ειπώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη ακόμη, αλλά όλο αυτό μετατέθηκε για 30-40 ημέρες.

Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν επιτευχθεί οι απαιτούμενες αλλαγές που ζήτησε ο ΠΑΟΚ, αλλά και επίσημα με έγγραφά τους ο Δήμος και η Περιφέρεια. Θυμίζουμε ότι επρόκειτο για αλλαγές που αφορούσαν την υποχρέωση των δύο φορέων για την αποπληρωμή όσων έργων απαιτηθούν για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου γύρω από το γήπεδο.

Με βάση όλα τα παραπάνω περιμένουμε το διορθωμένο κείμενο του προεδρικού διατάγματα μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά από το τέλος αυτής της διαδικασίας το έργο… περνάει στα χέρια του ΠΑΟΚ. Ο οποίος οφείλει να βρει (μέσα από διαγωνισμό) και να υπογράψει σύμβαση με τον ανάδοχο που θα αναλάβει όλες τις μελέτες που επιβάλλεται να γίνουν. Μαζί είναι και η έκδοση οικοδομικής άδειας, το απαραίτητο μάστερ πλαν, ενώ μέσα σε όλα υπάρχει και η πολυαναμενόμενη αρχιτεκτονική μελέτη βάσει της οποίας θα καθορίζεται η μορφή του νέου γηπέδου.

Αυτό είναι το πλάνο και για να δούμε τι θα φέρει ο επόμενος μήνας…

Διαβάστε ακόμη...