Στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2021 τον Εθνικό Πειραιώς, από τον οποίου και γνώρισε την ήττα με 4-6 σκορ.
Πηγή: acpaok.gr
Στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, μπήκε στην αναμέτρηση δυνατά, ωστόσο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει εστία, ενώ ταυτόχρονα στην άμυνα, του στοίχισαν δύο λάθη, τα οποία οδήγησαν τους αντιπάλους να πετύχουν ένα γκολ (0-1).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 γκολ, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς τα λάθη στην άμυνα έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 1-4, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε πιο δυνατός στην άμυνα, περιορίζοντας τις επιλογές του αντιπάλου, ωστόσο, δεν κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει συνθήκες για να σκοράρει στην επίθεση, με το επιμέρους σκορ της περιόδου να έρχεται σε 0-1 γκολ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, έκαναν την αντεπίθεσή τους, μειώνοντας σε 3-5, με τους αντιπάλους να ανοίγουν και πάλι τη διαφορά στα +3 γκολ (3-6). Οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν σε 4-6, μην καταφέρνοντας, ωστόσο, να πάρουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, αφού αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Στο διά ταύτα, στον Δικέφαλο, στοίχισαν τα λάθη του στην άμυνα, που είχαν ως συνέπεια να μη δημιουργηθούν καλές συνθήκες στην επίθεση. Πλέον, o ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

ΠΑΟΚ Domus Ergo - Εθνικός Πειραιώς: 4-6

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-3, 0-1, 3-1

Διαβάστε ακόμη...