Καρπόφ: «20 εκατ. ευρώ της Ζενίτ για τον Κωνσταντέλια»
SHARE:

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Ιβάν Καρπόφ στο κανάλι του στο Telegram:
«Η Ζενίτ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια έναντι 20 εκατ. ευρώ: Ο Σεμάκ ενδιαφέρεται προσωπικά για τον 22χρονο επιθετικό χαφ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας (μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, αλλά κατά προτίμηση στα αριστερά) , έχοντας ήδη ζητήσει από την SBG να τον αγοράσει από το περασμένο καλοκαίρι.
Η ομάδα μίλησε με τον Σαββίδη για πιθανή μεταγραφή, ο Ignatich προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Ο Γιάννης είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Ρωσία και υπολογίζει σε 4ετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 8 εκατ. ευρώ. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διάλογο, αναφέρει ο Karp.
Στα πλέι οφ της Super League για τα εισιτήρια στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Κωνσταντελιάς σημείωσε 3 γκολ σε 5 αγώνες. Απομένει ένα παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ήδη χάσει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Champions League, που γενικά αυξάνει τις πιθανότητες μεταγραφής και αρκείται μόνο στο Europa League, εκτός και αν χάσει από την ΑΕΚ».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στο ρωσικό πρωτάθλημα.