Mirror: “Τελικά τι συνέβη με τον Καγκάβα;”

Από paok24.com: Ο Σίντζι Καγκάβα αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές ημέρες από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας την Τούμπα και πλέον, ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Πηγή: paok24.com
Mirror: “Τελικά τι συνέβη με τον Καγκάβα;”

Ο Ιάπωνας "μετακόμισε" στην Τούμπα περίπου έναν χρόνο πριν, φτάνοντας σε συμφωνία με τον "Δικέφαλο", ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητά του κι έκλεισε τον κύκλο του στη Θεσσαλονίκη πολύ σύντομα.

Την ώρα που στην Ισπανία τα δημοσιεύματα θέλουν τη Ρεάλ Σαραγόσα να ενδιαφέρεται έντονα για τον Καγκάβα, στην Αγγλία η Mirror αναζητά... την εξήγηση για το γεγονός ότι η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν όλοι και κυρίως ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια και μετά από ένα χατ-τρικ που είχε πετύχει, τον είχε αποθεώσει δημόσια.

"Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη λύση της συνεργασίας με τον Καγκάβα ήταν σύντομη και γλυκιά, με το κλαμπ να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στα 32 του, ο Καγκάβα ίσως να έχει να δώσει ακόμη πολλά, αλλά η επίδοσή του στο πρώτο μισό της σεζόν, είναι ένα κακό σημάδι", αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Βρετανοί, για τον Ιάπωνα.

Διαβάστε ακόμη...